Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Föreningar kan ansöka om kompensationsstöd för corona fram till den 26 januari. Stödet gäller för ekonomiska förluster och uteblivna intäkter under kvartal 4, 2020. Ansökan sker som tidigare i IdrottOnline.
 
I serien "Välkommen till oss" presenterar Johan Ericson verksamheten i Östersunds BS, från Skridskokul till seniorlag.
 
Hon har nätt och jämnt hunnit fylla 22 år, men trots det har det redan gått elva år sedan Tilda Andersson debuterade i bandyns högsta serie. Nu siktar hon på att etablera Mölndal Bandy på den nivån.
 
29-årige Johan Eriksson Tapper har i samband med årsskiftet avslutat sin anställning som barn- och ungdomsansvarig på Svenska Bandyförbundets kansli.
 
Under vintern har Svenska Bandyförbundets kansli lämnat Stockholm och vi finns numera i Vänersborg.
 
Svenska Bandyförbundet har i samverkan med tävlingsansvariga i distriktsförbunden inlett förberedelser för en uppstart av förbundsserierna vid en eventuell lättnad av restriktionerna.
 
Almost 100 years ago, as planning was underway for the very first Winter Olympics, the ancient and very popular team ice sport of bandy was excluded.
 
Efter att Bandyförbundets styrelse tagit del av tävlingskommitténs förslag till beslut i nedanstående ärende fattade styrelsen beslut om följande tillfälliga avvikelse enligt övergångsbestämmelserna.
 
Farhågorna har på sina håll gått i riktning att unga kommer att sluta träna. Så resonerar inte Lisa Lissollas, 14 i år, i IFK Rättvik och Viktor Kinder, fyller moped i år, från blekingska Fredriksbergs BK.
 
Idag lyfter vi på kepsen för en pigg jubilar. Bandyns högsta serie för herrar, Allsvenskan sa vi förr, nu Elitserien fyller 90 år.
 
Både damernas och herrarnas säsonger förlängs genom att finalerna flyttas fram en vecka. Ny finaldag är lördag 27 mars.
 
Sedan augusti 2012 har Kjell Edberg varit utbildningsansvarig på Svenska Bandyförbundet kansli. Nu lämnar Kjell Bandyförbundet och återvänder till idrottsläraryrket.
 
– Jag har varit tränare i 22 år på elitnivå, dom som varit längre är lätt räknade, säger bandyns senaste förbundskapten Johan Ganebro, Västerås.
 
Eldsjälen Arne Lorentzon i Skövde Bandy är på mycket bra humör. I våras tog Skövde kommun beslutet om att bygga tak över isarenan på Billingen.
 
Så är det dags igen för en riktig idrottsklassiker – annandagsbandyn. Så har det varit sen julen 1957.
 

weber-logo

 

NYA-nomad_logo_470

 

LoggaFärdig-copy

Postadress:
Hammarby IF BF - Bandy
Zinkensdamms IP, Box 17 116
10462 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084288752, 0708397060
Fax: 084288751
E-post: info@hammarbybandy.se

Se all info