Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


För tre år sedan fick Umedalens IF dra sig ur damallsvenskan på grund av spelarbrist. Tack vare hårt och målmedvetet arbete i ungdomsleden står laget nu inför en omstart i samma serie – redo att sätta Umeå på bandykartan igen.
 
Förra året släpptes den första bandyboken för barn om landslagsstjärnan Linnéa Larsson, "Flippa bollen, Linnéa!". Nu kommer uppföljaren, "Schysst hörna, Linnéa!".
 
Svensk bandy fortsätter att hylla de som hyllas bör och nu har det blivit dags att presentera Årets Junior på såväl pojk- som flicksidan.
 
Svensk bandy och hela domarsverige har sorg. Per-Erik "Pelle" Åhlund har avlidit efter en tids sjukdom.
 
Svensk bandys regel- och domarkommitté har nu utsett Årets Domare på herr- och damsidan för säsongen 2019/20.
 
Efter avslutad bandysäsong står det nu klart vilka spelare som prisas som Årets Pojk- och Flickspelare.
 
Moa Friman, Charlotte Selbekk och Tuomas Määttä hade staffli och redskapen. Accentuerad av västkustens ljumma vindar, släktens backhoppar-dna och de djupa sjöarnas land.
 
Edsbyns IF är ännu en gång svenska mästare på herrsidan och föreningen går därmed upp jämsides med IFK Uppsala på andraplatsen i tabellen över antalet svenska mästerskapstitlar.
 
Västerås SK är svenska mästarinnor för andra året i rad efter ett smått sensationellt drama i SM-finalen mot Skutskärs IF.
 
Förra säsongen förlorade Villa Lidköping BK juniorfinalen på Studenternas IP mot Vetlanda BK. Under fredagskvällen tog de sin revansch.
 
Surte-Kareby blev under fredagen svenska mästarinnor för F17-lag efter ett nervkittlande förlängningsdrama i finalen mot Skirö AIK.
 
Coronaviruset gör att Svenska Bandyfinalen, som avgörs på lördag på Studenternas IP i Uppsala, kommer att spelas inför tomma läktare.
 
Svenska Bandyförbundet informerar om beslutet att spela SM-finalerna i bandy på Studenternas IP 20-21 mars 2020.
 
Svenska Bandyförbundet avser skjuta upp offentliggörandet av årets pristagare, som normalt sett sker under finalveckan.
 

Vi sörjer Lasse Sandlin

(2020-03-17 07:03)
Journalisten Lasse Sandlin dog på Södersjukhuset i Stockholm natten till söndagen den 15 mars. Hjärtat orkade inte längre. Jag vill inte tro att det är sant. Snälla, hjärtevarma, begåvade Lasse, som aldrig sa ett ont ord om en människa.
 

weber-logo

 

NYA-nomad_logo_470

 

LoggaFärdig-copy

Postadress:
Hammarby IF BF - Bandy
Zinkensdamms IP, Box 17 116
10462 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084288752, 0708397060
Fax: 084288751
E-post: info@hammarbybandy.se

Se all info